Παρουσιάσεις

Μπορεί η συγγραφή να ειναι μοναχικό άθλημα, αλλά η δική σας αγκαλιά δίνει άλλο νόημα στο ταξίδι, ενώ η αγάπη και ο ενθουσιασμός σας με γεμίζουν πάντα με ενέργεια, προτού επιστρέψω στους φανταστικούς μου κόσμους. Χάρη σε εσάς ανακάλυψα την αληθινή μαγεία της συγγραφής και σε κάθε μας συνάντηση, ακόμη και χωρίς να το καταλαβαίνετε, μου δίνετε ένα ακόμη κίνητρο για να συνεχίζω να γράφω.

Αθήνα

16 Ιουλίου 2015

Παρά την αναβολή της λόγω των κρίσιμων οικονομικών και πολιτικών συνθηκών, η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, στο ζεστό και κατάμεστο Πολυχώρο Αίτιον (Τζιραιών 8).

Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν κοντά μου, όχι μόνο για την παρουσία τους, αλλά και γιατί φρόντισαν να με προμηθεύσουν με δεκάδες φωτογραφίες της βραδιάς, αφού λόγω απρόοπτων προβλημάτων και μπερδεμάτων οι επίσημοι φωτογράφοι της εκδήλωσης δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

Τη μεγάλη τιμή να με παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό μού έκαναν ο Θανάσης Βέμπος (συγγραφέας, ερευνητής και δημοσιογράφος) και η Αγγελίνα Παπαδημητρίου (φιλόλογος και δημιουργός του Moonlight Tales blog), ενώ η Μαρία Κεσίλογλου (ηθοποιός-θεατρολόγος) μας μάγεψε με την ερμηνεία της κατά την ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου.

 

Θεσσαλονίκη

20 Νοεμβρίου 2015

Λίγες μέρες πριν τα γενέθλια μου βρέθηκα στη συμπρωτεύουσα για τη δεύτερη παρουσίαση των Διαδόχων. Στο cafe Ζώγια, που μας φιλοξένησε, η υποδοχή που μου επιφύλασσαν οι αναγνώστες ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός τους για το βιβλίο και τους ήρωές μου μου χάρισε μια από τις ωραιότερες αναμνήσεις της ζωής μου. 

Το πάνελ των ομιλητών ήταν γυναικεία υπόθεση. Η Ευλαμπία Τσιρέλη μας μίλησε για τη λογοτεχνία του Φανταστικού, η Εύα Παυλίδου φρόντισε να με κάνει να κοκκινίσω, ενώ η Ελένη Βεζύρογλου μας ταξίδεψε με τη μοναδική της φωνή διαβάζοντας αποσπάσματα του βιβλίου.

Την παράσταση έκλεψαν οι ίδιοι οι αναγνώστες που ζωντάνεψαν την εκδήλωση με τις ερωτήσεις και τις απόψεις τους, μεταφέροντας τη συζήτηση και εκτός εξέδρας. Ήταν η στιγμή που για πρώτη φορά συνειδητοποίησα πως το έργο μου έχει αποκτήσει φαν. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τη συγκίνηση και τη χαρά που ένιωσα κοντά σας.

 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους <3

 

Φωτογραφίες:  Χριστίνα Καζαντζίδου

Θράκη

Αλεξανδρούπολη|Κομοτηνή|Ορεστιάδα

4-7 Μαρτίου 2016

Με συντροφιά τη φίλη και ομότεχνη Αναστασία Παπαδάκη ο Μάρτιος με βρήκε σε mini tour στα σύνορα της Ελλάδας. Τρεις παρουσιάσεις, τρεις μοναδικές εμπειρίες. Οφείλω χιλιάδες ευχαριστώ στην Αναστασία που στάθηκε δίπλα μου και μίλησε για εμένα και το πόνημά μου, αλλά και για την οργάνωση των παρουσιάσεων και της επισκεψής μου συνολικά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω και στους ανθρώπους που άνοιξαν την αγκαλιά τους και φιλοξένησαν τους Διαδόχους:

Στην Αλεξανδρούπολη:

Το Elemento 41 Cafe Bistro για τη φιλοξενία και το βιβλιοχαρτοπωλείο "Κόσμος Βιβλίου", οι άνθρωποι του οποίου οργάνωσαν την εκδήλωση και υποδέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό τους Διαδόχους στην πόλη τους.

Στην Κομοτηνή:

Το βιβλιοχαρτοπωλείο "Δημοκρίτειο"  και το Βαρόσι Art Cafe για τη ζεστή φιλοξενία, αλλά και τον Παρατηρητή Θράκης για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Στην Ορεστιάδα:

Το Opus cafe για την πολύ ζεστή φιλοξενία και την ομάδα του "Μεθόριος" που κάλυψε την παρουσίαση.

Ο έρωτας και ο φόβος είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες ενός ηγέτη.
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

©2017-2019 by Maria Moustopoulou. Proudly created with Wix.com