top of page

Καλωσορίσατε στο νέο μου site



Η προσπάθεια να δημιουργήσω ένα λειτουργικό και πλήρες site είχε ξεκινήσει με την κυκλοφορία του πρώτου μου βιβλίου. Το site δημιουργήθηκε, αλλά δεν υπήρξε όσο λειτουργικό θα ήθελα για διάφορους λόγους, τους οποίους δεν έχει νόημα να αναλύσουμε αυτήν τη στιγμή. Αυτό που έχει σημασία είναι πως το νέο μου site βρίσκεται πλέον στη διάθεσή σας, παρέχοντας σε εμένα έναν νέο χώρο έκφρασης και σε εσάς ενημέρωση, πρώτα από όλα για τους Διαδόχους (που ξέρω ότι σας καίει) και έπειτα για τις λοιπές μου ασχολίες (για όποιον τον ενδιαφέρουν).

Μέχρι τώρα η ενημέρωση των αναγνωστών γινόταν αποκλειστικά μέσω facebook, αποκλείοντας ορισμένους από εσάς. Ελπίζω πως από σήμερα αυτό το site θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν τα νέα των Διαδόχων, αλλά και ένα μέσο για να ερχόμαστε σε στενότερη επαφή. Φυσικά η σελίδα και η ομάδα του βιβλίου στο facebook παραμενουν ενεργές, όμως ο σκοπός τους πέρα από ενημερωτικός πλέον γίνεται και ψυχαγωγικός, ώστε να φέρει όλους τους αναγνώστες σε επαφή και διάδραση με τον κόσμο των Διαδόχων. Η Γεωργία ως διαχειρίστρια της σελίδας στο facebook κάνει ήδη καταπληκτική δουλειά στο να σας κρατά ενημερωμένους και είμαι σίγουρη πως απολαμβάνετε την παρέα της.

Ευελπιστώ πως σταδιακά το παρόν site θα εμπλουτιστεί, για να σας παρέχει μια βαθύτερη ματιά στον κόσμο των Διαδόχων. Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερα νέα και πληροφορίες. Μέχρι τότε, τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλους εσάς που με ακολουθείτε και στηρίζετε την προσπάθειά μου. Οι Διάδοχοι δε θα ήταν τίποτα χωρίς εσάς.


Σημαντικές δημοσιεύσεις
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Δείτε ακόμη:
bottom of page