top of page

Save the date!


Σας έταξα νέα όταν θα έχω μια επίσημη ημερομηνία. Εδώ είμαστε λοιπόν! Ανοίξτε τις ατζέντες σας, σημειώστε τη μέρα και αδειάστε το πρόγραμμά σας, γιατί ο Φλεβάρης έφτασε και φέρνει Διαδόχους!

 

Καλό μήνα σε όλους! Και θα γίνει ακόμα καλύτερος για τους αναγνώστες των Διαδόχων που αναμένετε την επιστροφή της Λίνας, του Ντάνιελ και όλων των αγαπημένων σας χαρακτήρων.


Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου οι Διάδοχοι κλείνουν ραντεβού με τους αναγνώστες τους στην Αθήνα, για να τους συστήσουν το νεότερο μέλος της οικογένειας: Το Δάκρυ της Νεράιδας. Λεπτομέρειες για την παρουσίαση θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα, καθώς και για τις παρουσιάσεις που θα ακολουθήσουν. Μέχρι τότε ξεκινήστε επαναλήψεις και φροντίστε να μου έρθετε διαβασμένοι, γιατί θα έχουμε πολλά να πούμε...


Όμως, για να γλυκάνω την αναμονή μέχρι τη συνάντησή μας -όπως υποσχέθηκα-, σας έχω ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις, κάποιες μικρές και κάποιες μεγάλες, που περιλαμβάνουν πληροφορίες για το βιβλίο και τη σειρά, αποσπάσματα κ.α. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος από Διαδόχους.


Και για να δείξω καλή διαγωγή, θα αρχίσω από τώρα κίολας. Μιας και, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, εμπνέομαι κατά κύριο λόγο από τη μουσική, σας παραδίδω ένα από τα βασικά soundrack του δεύτερου βιβλίου, για να σας βάλει στο κλίμα της ιστορίας. Νομίζω πως και μόνο ο τίτλος "Shatter me" είναι αρκετός για να καταλάβετε σε τι κατάσταση θα βρείτε τους πρωταγωνιστές από τις πρώτες κιόλας σελίδες.

Σας φιλώ,

Μαρία


Σημαντικές δημοσιεύσεις
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Δείτε ακόμη:
bottom of page