"Ο Πρίγκιπας του Πάγου" επέστρεψε!

February 24, 2019

 

"Ο Πρίγκιπας του Πάγου", το side story της σειράς Διάδοχοι, διατίθεται προς ανάγνωση στο λογοτεχνικό blog Moonlight Tales.

 

Ο Πρίγκιπας του Πάγου αποτελεί μία μικρή ιστορία του Λεονάρδου Βάντενμπεργκ, πρίγκιπα της φυλής της Γοργόνας, τον οποίο οι αναγνώστες της σειράς γνωρίζουν επίσημα στο δεύτερο βιβλίο "Διάδοχοι: Το Δάκρυ της Νεράιδας". 

Κυκλοφόρησε αρχικά ως ένα 16σέλιδο βιβλιαράκι, δώρο για τους αναγνώστες, το οποίο συνόδευε την Πληγή του Δράκου. Για αυτό και κάποιοι τυχεροί το έχουν ήδη στην κατοχή τους. Μετά την εξάντληση των αποθεμάτων, αποφασίστηκε τη ιστορία να διατεθεί στο κοινό μέσα από το Moonlight Tales, το blog που είχε φιλοξενήσει το πρώτο βιβλίο της σειράς, προτού εκείνη ολοκληρωθεί και βρει την εκδοτική της στέγη.

 

"Ο Πρίγκιπας του Πάγου" μπορεί να διαβαστεί παράλληλα με τη βασική σειρά, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο ένταξής του. Μπορεί να διαβαστεί και από όσους δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τον μαγικό κόσμο των Διαδόχων. Είναι μία επιπλέον ιστορία, η οποία διαδραματίζεται πριν τα βασικά γεγονότα της σειράς και με τον τρόπο της προσθέτει σε αυτήν, δίχως να δίνει πληροφορίες που θα επηρεάσουν το τέλος των βιβλίων "Διάδοχοι: Η Πληγή του Δράκου" και "Διάδοχοι: Το Δάκρυ της Νεράιδας".

Please reload

Σημαντικές δημοσιεύσεις

Μια εξομολόγηση & μια νέα σειρά

November 19, 2019

1/8
Please reload

Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Please reload

Ψάχνεις νέα για...

Δείτε ακόμη:
Please reload

Ο έρωτας και ο φόβος είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες ενός ηγέτη.
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

©2017-2019 by Maria Moustopoulou. Proudly created with Wix.com